FYSIOTHERAPIE AAN HUIS
SAMENWERKEN AAN UW GEZONDHEID
ERKEND FYSIOTHERAPEUT

Hallo,

Mijn naam is Karin Coppens-Bogaars en ik woon samen met mijn man zoontje en dochtertje in Veldhoven. Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in het bewegen van het menselijk lichaam, sport en hoe het lichaam zich kan herstellen. Hierdoor is fysiotherapie het beroep voor mij.

 

Opleidingen en cursussen

Na het voortgezet onderwijs heb ik in eerste instantie gestudeerd aan het CIOS (sport opleiding). Deze opleiding heb ik met succes afgerond, waarbij ik in verschillende richtingen ben afgestudeerd, waaronder sportmassage en fitness.
Hierna ben ik direct gestart met de HBO opleiding tot fysiotherapeut aan het Fontys in Eindhoven, waar ik na 4 jaar mijn diploma in ontvangst mocht nemen. Gedurende deze opleiding ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag mensen wil helpen met fysieke klachten. U niet alleen in beweging laten komen of masseren, maar echt helpen bij het herstel of revalidatieproces. Zodat u met minder pijn en/of beperkingen door het leven kan gaan. 

Ook na mijn studie vind ik het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen, Zo blijf ik op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen, waardoor ik u ook de best mogelijke fysiotherapeutische zorg kan bieden. Zo heb ik tot op heden een schouder cursus, post-HBO opleiding voor sport fysiotherapie aan de International Academy for Sportsciences (IAS), echografie en verschillende lezingen, waaronder hamstringklachten, sport revalidatie- en rugklachten gevolgd.

 

Mijn visie

Door mijn praktijkervaringen, scholingen en cursussen die ik na mijn opleiding heb gevolgd ben ik een eigen visie gaan ontwikkelen en hanteer ik een werkwijze waar ik met volle overtuiging achter sta. Hierdoor kan ik u professioneel, service gericht en kwalitatief goed begeleiden bij uw hulpvraag. Uiteindelijk heb ik, na al jarenlang dromen, de stoute schoenen aangetrokken en de stap gewaagd om voor mijzelf te beginnen en een praktijk te starten.

Wel was ik van mening dat ik iets anders wilde doen dan de meeste fysiotherapeuten in de omgeving. Ik wilde niet zomaar de volgende therapeut om de hoek zijn. Ik wilde iets anders te bieden hebben: Ik ga het anders doen en breng de fysiotherapeutische zorg naar u toe!

U hoeft de deur niet uit, u hoeft geen oppas of vervoer te regelen of weg van uw werk. Ik begeleid u bij uw hulpvraag in uw vertrouwde omgeving waar u zich op het gemak voelt.

 

Kan ik ook ú helpen?

De cliënten die ik behandel zijn divers. Mijn expertise ligt vooral op het vlak van de orthopedische klachten, klachten aan het houding- en bewegingsapparaat, en sportgerelateerde klacht. Heeft u klachten aan gewrichten en/of spieren. bijvoorbeeld een sportblessure, een overbelastingsklacht, of heeft u een operatie ondergaan, of ondergaat u binnenkort een operatie, aan uw enkel, knie, heup, arm, been, rug of schouder?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Bent u overtuigd dat ik u kan helpen bij uw hulpvraag schroom dan niet om een afspraak te maken.  

 

Nog wat persoonlijke informatie over mijzelf.

Ik ben ambitieus, perfectionistisch, leergierig, behulpzaam en servicegericht. Naast mijn beroep als fysiotherapeut breng ik graag tijd door met mijn gezinnetje, met vrienden en sta ik graag in de keuken om uitgebreid te koken.

 

Hopelijk heeft u met dit verhaal inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik doe en mag ik u begeleiden op weg naar herstel.

 

Groetjes en tot ziens,

Karin Coppens-Bogaars
Uw fysiotherapeut bij u thuis