1 op 1 coaching

Samen werken aan jouw droomleven, waarin jij weer pijnvrij, ontspannen, vol energie, vertrouwen en plezier kan genieten van je leven.

Hoe zou het zijn als je...

Gezin-genieten

Het is tijd voor jou!

Heb jij al maanden of jaren last van fysieke klachten?
Beinvloeden deze klachten jouw leven? Kun je hierdoor niet de persoon zijn die je wil zijn?
Heb je al van alles geprobeerd zonder (blijvend) resultaat?
Wil je die oplossing wel vinden? 

Jij bent een prachtige, lieve en sterke vrouw! Vergeet jezelf niet!. Kies nu eens voor jouw gezondheid. Als je het niet doet voor jezelf, doe het dan voor je kinderen en de mensen om je heen.

Jezelf wegcijferen en niet goed zorgen voor jezelf, zorgt ervoor dat je (pijn)klachten ontwikkeld, weinig energie hebt en niet lekker in je vel zit.

Daardoor ben je aan het overleven in plaats van aan het leven!

Jezelf op de eerste plaats zetten vind je misschien lastig, maar zo als het nu gaat werkt het ook niet. Alles wat je tot nu toe gedaan hebt leek op dweilen met de kraan open. Daarnaast vind je hulp vragen misschien ook wel een dingetje. Je moet het toch zelf kunnen?

Luister! Hulp vragen is juist heel sterk en kiezen voor jezelf heel dapper.

Kiezen voor jezelf zorgt er niet alleen voor dat jij hele mooie stappen gaat zetten en resultaten gaat halen maar…

Als jij je weer sterk, gezond, ontspannen, energiek en gelukkig voelt. Als jij weer vol plezier kan genieten van jouw leven! Dan is dat wat je uitstraalt naar je kinderen en de mensen om je heen.

Jij kan zoveel meer bereiken dan je nu denkt. Je moet alleen de keuze maken om ervoor te gaan.

Ervaring van anderen...

Is het tijd om...

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten? Ik moet je zeggen: “Ik ben geen standaard coach of therapeut!” 

Als je met mij aan de slag gaat krijg je niet altijd wat je verwacht, maar wel wat ik denk dat jij nodig hebt! Je krijgt altijd een dosis ‘gezweef’ gecombineerd met wetenschappelijk en gezondheidsinhoudelijke informatie, tips en adviezen die je nodig hebt. Waar nodig houdt ik je ook de welbekende spiegel voor…. of je dat  nu wilt of niet 😉 Het hoort allemaal bij dat liefdevolle duwtje naar een leuk, fit en energiek leven.

Dit is de basis van mijn coaching. De manier die bij mij past en waar ik voor de volle 100% in geloof. Het heeft mijn leven verandert en al dat van veel andere vrouwen!

Kun jij dit aan 😉 en wil jij samen met mij werken aan jouw gezondheid en mindset? kijk hieronder dan naar het 1 of 1 coachtraject en plan een afspraak in. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@karincoppens.nl

gezin-energie-plezier-genieten

Mogelijkheden

Veel gestelde vragen

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Bruisen van de energie? Je sterk en zelfverzekerd voelen? Rust in je hoofd ervaren? Wil je weer die liefdevolle, vrolijke en fitte vrouw zijn?

Wil je weer genieten van het leven en voel je ‘Nu is het klaar, het is nu tijd voor mij!’? Laten we dan kijken wat ik voor je kan betekenen.

Heb jij het gevoel dat je aan het dweilen bent met de kraan open? Vind je het moeilijk om hulp in te schakelen? Vind je dat je het zelf moet doen en kunnen? Tot dusver heeft dit je niet gebracht waar je naar verlangd!

Weet je? Het is inderdaad jouw proces maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik geef je graag dat liefdevolle duwtje in de rug wat jij nodig hebt om weer stralend, gezond, bruisend van de energie te kunnen genieten van jouw leven.

“Jij kunt zoveel meer bereiken dan je denkt” Soms heb je alleen gewoon iemand nodig die een stuk met je meeloopt.

Als je voelt  dat dit bij jou past en dat dit is wat je nodig hebt, laten we dan samen deze reis gaan maken!

 

Ik begrijp dat werken op basis van waardebepaling mogelijk vragen oproept. Het is waarschijnlijk niet wat je gewend bent.

Waarom kies ik voor deze manier van werken? Ik geloof 100% in dit traject en in de mega gave resultaten het jou kan opleveren. Daarom wil ik ook niet kijken naar wat ik vind dat het kost, maar dat jij dat betaald wat jij het waard vind, als jij dat bereik waar je nu zo naar verlangt. Wat heeft het traject jouw opgeleverd en wat vind jij dat waard. Dit kun je vind ik ook pas achteraf bepalen.

Om het je iets meer inzicht te geven geloof ik dat de waarde van dit traject minstens binnen een bandbreedte valt van € 2300-2700 euro. Ik zal er dan ook alles aan doen om jou die waarde te geven en meer, zodat jij die mega gave resultaten kan gaan behalen en mij naar waarde gaat betalen.

Ik geloof dat het resultaat valt of staat met vertrouwen. Vertrouwen in het programma, vertrouwen in mij en het vertrouwen in Jezelf. Daarom vraag ik je vooraf om een voorschot te betalen van  €1150,- Deze investering heeft twee redenen. Als eerst covert het de onkosten die ik maak en ten tweede dient als stok achter de deur voor jou om er alles uit te halen wat er in zit.

Nee helaas wordt dit traject niet vergoed door de zorgverzekering. 

 

Resultaat garanderen kan en wil ik niet. Het is jouw proces en ik begeleid jou tijdens dit proces met mijn kennis en kunde. Welke resultaten jij kan gaan behalen is helemaal afhankelijk van jouw inzet, motivatie en vertrouwen.

Wel geloof ik als jij je openstelt voor nieuwe inzichten en mogelijkheden en je 100% committeert aan dit traject dat jij Mega Gave resultaten kan gaan bereiken. “Jij kan namelijk zoveel meer dan dat je nu denkt of gelooft. Dit traject kan dan een volledige transformatie zijn.

Tijdens het traject werk je thuis aan de opdrachten en in het werkboek dat je van mij krijgt. Daarnaast vind er op 4 momenten een 1-op-1 coaching sessie plaats.

Als je binnen een straal van 30 a 40 km vanaf Veldhoven woont kom ik naar je toe en zullen deze sessies bij jou thuis plaatsvinden. In jouw vertrouwde omgeving. Woon je verder weg dan zullen de sessies online plaatsvinden of kijken we naar een andere passende mogelijkheid

Karin Coppens

Health & Mindset Coach

Lieve moeder, Kies voor jouw geluk. Je mag met jezelf het langste leven. Kies ervoor om je weer sterk, gezond, energiek en vrolijk te voelen.

Alleen jij bent diegene die echt goed voor jou kan zorgen. Geef aandacht en liefde aan jezelf en sta versteld wat dit oplevert voor jou én jouw gezin.

“Nu is het tijd voor jou!”