Een last van je schouders

Heb je al jaren last van rug, nek of schouderklachten? Heeft alles wat je tot nu toe hebt gedaan geen (blijvend) resultaat gebracht? Dan is deze training voor jou!

Leer luisteren naar jouw lichaam en beter zorgen voor jezelf, zodat jij weer eindelijk pijnvrij, ontspannen, vol vertrouwen en plezier kan genieten van jouw leven.

Je wil het anders...

Al jaren heb je last van chronische rug, nek of schouderklachten. Je hebt ook al van alles geprobeerd om hier vanaf te komen zonder (blijvend) resultaat. Het vertrouwen in je lichaam verdwijnt en de spanning neemt toe. Is dit het nu? Hoort dit bij mijn leven? Moet ik hiermee leren leven? 

“Het voelt als een last op je schouders, zowel letterlijk als figuurlijk.”

Dit is niet hoe jij jouw leven had voorgesteld. Zo wil jij je niet voelen! Je wil van die pijnklachten af, je wil meer energie hebben en rust in je hoofd ervaren. Je wil eindelijk weer pijnvrij, ontspannen, vol vertrouwen en plezier genieten van je leven!

Als je om je heen kijkt lijkt het anderen veel makkelijker af te gaan. Ze ervaren geen klachten of kunnen hier veel beter mee omgaan.

Dit wil jij ook! Je weet dat je beter voor jezelf mag zorgen en moet leren luisteren naar je lichaam, maar hoe?

Nou… Dan is deze training voor jou!

Deze training geeft je de sleutel tot jouw lichaam en inzichten hoe jij beter voor jezelf kan zorgen. Ik bied je een hele nieuwe kijk op jouw klachten. We verbinden hierin het wetenschappelijke met het spirituele, het fysieke met het mentale.

Ik had al ruim 30 jaar pijn in mijn rug. Dit straalde door naar mijn been. Er werd geen medische oorzaak gevonden, maar ik kon nog geen 10 min lopen zonder pijn. De fysio was fijn, maar het was pappen en nathouden. Daarnaast had ik ook veel last van mijn nekspieren waarvan ik dacht dat het in de familie zat en ik er maar mee moest leren leven, plus had ik veel last van een kou allergie. Door Karin ben ik door een andere bril gaan kijken. Ik kan mijn grenzen nu beter aangeven en als geweldig resultaat kan ik weer minstens 2 uur pijnloos wandelen, Ik heb echt veel minder last van mijn nek en ben vrijwel van mijn kou allergie af! Wat een energie krijg je er voor terug als je niet constant pijn hoeft te hebben! Ik ben veel meer van mezelf gaan houden, heb veel meer zelfvertrouwen en kracht gekregen en straal dit ook uit! Super bedankt voor je hulp, je toewijding, je geduld, je geloof, je inlevingsvermogen, je geweldige programma, bedankt voor wie je bent!
Esther
Bedankt wat je voor me gedaan hebt! Ik zit weer lekker in mijn vel en heb weer vertrouwen in de toekomst. Jij hebt mij net dat extra zetje gegeven wat ik nodig had. Ik voel me weer een stuk zelfverzekerder. Ik kwam bij Karin met rugklachten en hartkloppingen. Ik heb daarvoor bij de fysiotherapeut geweest en bij een chiropractor. Dit hielp even, maar de klachten kwamen steeds weer terug. Door de oefeningen en inzichten van Karin, kwam ik bij de kern van mijn klachten. Dit heeft me ontzettend veel geholpen. De klachten zijn zo goed als weg! Ik hebt ook nog instructies meegekregen zodat ik aan mijzelf kan blijven werken. Karin is een hele fijne, lieve en geduldige coach.
Sjaan
Ik had al jaren last van nek en schouder klachten, welke niet met fysiotherapie weg gingen. Toen adviseerde mijn fysiotherapeut om aan de slag te gaan met mijn ademhaling en zij bracht mij in contact met Karin. Na het intake gesprek met Karin had ik al meteen een goede klik met haar. Samen kwamen we er ook al snel achter dat er veel meer achter mijn klachten zat dan alleen een slechte ademhaling. Elke keer dat we samen kwamen wist ze precies haar vinger op de zere plek te leggen. Na de eerste maand waren de nek/schouder klachten al een stuk minder. Dat niet alleen! Ook mijn migraine klachten waar ik al jaren mee liep namen af! Deze waren soms erg heftig. Nu na 4 maanden super coaching gehad te hebben ga ik klachten vrij en vol goede moed de toekomst tegemoet. Ik de coaching van Karin al super waardevolle ervaren en zal dan ook zeker iedereen Karin aanraden als ze van hun langdurige klachten af willen komen!
Marieke

Wat als het anders kan?

Je stapt uitgerust, vrolijk en zonder pijnklachten uit bed in de ochtend. Je voelt je ontspannen en hebt het vertrouwen dat je alles, wat vandaag op je pad komt aankan. You’ve got this!

Doordat je goed voor jezelf zorgt, merk je dat je er ook echt kan zijn voor je kinderen, partner, familie en vrienden. Je bent een fitte, energieke, relaxte en sterke vrouw. De last die je al die jaren met je hebt meegedragen is letterlijk en figuurlijk van je schouders afgevallen. De rust is terug in zowel je hoofd als je lichaam

Wat maakt deze training uniek...

leren-en-ontwikkelen

Verbinding tussen het fysieke en ontastbare

Je leert holistische kijken naar jouw klachten. Dit houdt in dat we de wetenschap en het spirituele met elkaar verbinden. De symptomen, onderliggende fysiologische factoren én de kracht van het brein aan elkaar gaan koppelen. Dus niet zomaar spieren losmaken, gewrichten mobiliseren of oefeningen doen, dat heb je al vaak genoeg geprobeerd. We gaan kijken waar jouw klachten nu echt vandaan komen én wat je nodig hebt om ze eindelijk op te lossen

WhatsApp Image 2021-04-20 at 10.15.12 (2)

Je neemt dit je leven lang mee

Ik ben er 100% van overtuigd dat deze training je meer dan waard gaat zijn. Ik heb in jouw schoenen gestaan. Het kostte me 17 jaar, een hoop boeken, opleidingen, cursussen en coaching op zoek naar een oplossing voor mijn fysieke klachten en naar mijzelf. Ik had echt gewild dat er destijds al een programma bestond zoals ik nu heb gemaakt. Een training die verder kijkt dan alleen de fysieke klachten. Ik zou dit proces nooit hebben willen missen, heb er nog dagelijks profijt van en gun dit jou ook!

bewegen strand

Geen training die je leert omgaan met je klachten, maar we gaan voor een oplossing!

Vaak richten programma's voor chronische klachten zich op het leren omgaan met of accepteren van de klachten. Maar Ik geloof dat veel chronische klachten op te lossen zijn, als je naar je lichaam leert luisteren en goed voor jezelf gaat zorgen. "Ik zal er maar mee moeten leren leven" of "Het hoort er vast bij". Ik ken deze gedachtes. Ze helpen je niet! Het onderzoeken en aanpakken van de onderliggende oorzaken van mijn klachten heeft mij echt geholpen en ik ben er klaar voor om dit jou ook te leren.

Waarom uitstellen? Kies er nu voor om beter voor jezelf te zorgen!

Met het 6 domeinen framework leer je niet alleen luisteren naar je lichaam, maar ook welke stappen je moet zetten om weer pijnvrij, ontspannen, vol energie, vertrouwen en plezier te genieten van je leven. We gaan kijken wat jou lichaam fysiek nodig heeft én welke invloed jouw mindset heeft op jouw klachten. 

€179,-(incl. BTW)

Alleen deze ronde voor deze extreem lage prijs

Start De Training: 'Een Last Van Je Schouders'

Karin heeft zo ongelofelijk veel kennis over dit onderwerp en weet dit ook in begrijpelijke taal over te brengen, zodat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag kan.
Karin
Ik had al aardig wat dingen uitgeprobeerd maar heb nergens zoveel baat bij gehad. Ik kan het dan ook iedereen aanraden, wanneer je klachten hebt waarvan je denkt dat het niet meer te verbeteren is, om naar Karin te gaan!!”
Tessa
We zijn de zoektocht aangegaan om uit te zoeken waar mijn klachten vandaan kwamen. Karin is in staat om een compleet aanbod te bieden van fysieke oplossingen maar ook mentale. Dit heeft er voor gezorgd dat ik pijnvrij in het leven sta.”
Maureen

Ik ga jou helpen

Al ruim 10 jaar behandel ik mensen met chronische, onverklaarbare en terugkerende klachten. De afgelopen jaren zorgt de holistisch visie die ik heb ontwikkeld voor vele blijvende oplossingen en mooie persoonlijke groeiprocessen in de levens van de mensen die ik begeleid. Naast dat de klachten verdwijnen krijgen ze ook inzichten en handvatten die ze hun leven lang meenemen. 

En ik ga ook jou helpen!

Op dezelfde manier als mijn 1 op 1 klanten van mij gewend zijn alleen dan online via deze training. Open over mijn ervaringen, lessen en inzichtenIk neem je mee naar de onderliggende oorzaken van jouw klachten en geef je vriendelijk, maar duidelijk mijn mening en advies

Mijn doel is om jou te leren hoe je zelf de regie over je leven en gezondheid terug neemt, zodat jij weer die fitte, vrolijke, energieke, sterke en liefdevolle vrouw kan zijn waar je naar verlangt. Voor jezelf, je kinderen én de mensen om je heen.

Ik wil je inspireren en motiveren om het nu te gaan doen! Het is nu tijd voor jou! Stop met twijfelen, jezelf tekort doen of nòg langer afwachten. Begin het met mijn hulp te leren en te groeien!

"Alles wat je aandacht geeft groeit"

Kies voor jouw weg naar een leven verlost van die letterlijke en figuurlijke last

Dit vind je in de training

Module 1 start

Module 1: Een goed begin is het halve werk

In deze module leggen we een goede basis om te starten en de grootst mogelijke resultaten te behalen na het volgen van de training. Als je nu al niet weet waar je staat én niet weet waar je naar toe wil, hoe moet je daar dan ooit komen?

Module 2-een-last-van-je-schouders

Module 2: Waarom heb jij nog steeds klachten

Je hebt misschien al wel jaren klachten en nog steeds geen (blijvend) resultaat. De klachten worden steeds erger of blijven terugkeren. Dat wil je anders. Hiervoor is het belangrijk op te weten hoe het komt dat je nog steeds klachten hebt.

Module 3-een-last-van-je-schouders

Module 3: Weer terug in balans

In deze module neem ik je mee langs de 6 domeinen die invloed hebben op het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam: Beweging, ademhaling, slaap, immuumsysteem, stress en voeding. Jouw lichaam is van nature namelijk goed in beter worden. Je bent alleen uit balans.

Module 4-een-last-van-je-schouders

Module 4: De kracht van je brein

Wat is de invloed van onderdrukte emoties, bellemmerende, overtuiginingen, en oude patronen op zowel de letterlijke last, jouw (pijn)klachten als de figuurlijke last doe je ervaart? Deze module besteden we aandacht aan jouw mindset. Jouw lichaam en brein zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo heeft het een invloed op het ander en vice versa. Het verbindde domeinen aan elkaar en heeft dus ook een enorme inpakt op jouw gezondheid en herstel.

Module 5-een-last-van-je-schouders

Module 5: Bewustwording, herstel en groei

Nu wordt het tijd voor een goed plan en actielijst! je wil namelijk pijnvrij, ontspannen vol energie en vertrouwen genieten van jouw leven dus je zal in actie moeten komen. In deze module gaan we de belangrijkste informatie en tips op een rijtje zetten zodat jij voor jezelf een plan maken die bij jou past.

Ben jij klaar om eindelijk pijnvrij, ontspannen, vol energie en vertrouwen te genieten van jouw leven

FAQ

Veel gestelde vragen en antwoorden

In deze training richt ik me voornamelijk op chronische, onverklaarbare of terugkerende rug, nek en schouderklachten. Maar voor iedereen met chronische pijnklachten, langer dan 6 maanden, bied deze training enorm veel waardevolle inzichten.

Omdat deze training het fysieke met het mentale verbind is deze training ook geschikt voor je wanneer je net zoveel of meer last hebt van weinig energie, onrust, onzekerheid, stress, spanning of burn-out gerelateerde klachten. Het een is namelijk nooit los te zien van het ander. Dit betekend dat jouw fysieke klachten onderliggend ook een mentale oorzaak kunnen hebben, maar ook dat mentale klachten een fysieke uitwerking kunnen hebben. 

Jazeker! Juist wanneer alles wat je tot nu toe hebt gedaan niet het gewenste resultaat gegeven kun je met deze training mooie stappen maken.

Deze training kijkt namelijk verder dan de fysieke pijn. we gaan naar de kern van jouw klachten en komen zo steeds dichter bij een oplossing. Je krijgt inzichten over de werking van jouw lichaam en de invloed van jouw brein op jouw klachten. Zodat je gaat snappen hoe het kan dat jouw klachten telkens blijven terugkeren of niet verdwijnen. 

Daarnaast deel ik praktische tips met je en leer je vaardigheden, waar je ook daadwerkelijk mee aan de slag kan. Die jou gaan ondersteunen tijdens jouw reis naar een pijnvrij, ontspannen en energiek leven. 

Het is dus een training met een holistische kijk op gezondheid. Dit betekend dat we de wetenschap verbinden met ervaring en de kracht van het ‘zweverige’, jouw Mindset. 

Je bent niet zomaar tot hier gekomen met lezen. Daar is een reden voor. Dit wil zeggen dat je dingen anders wil zien in jouw gezondheid, dat je een bepaalde letterlijke of figuurlijke last op je schouders ervaart, dat je aangaat op mijn verhaal en dat deze training dus bij je past.

Dat je het nog onder controle hebt wil namelijk niet zeggen dat je geen last ervaart die je niet prettig vindt. Je kunt nog steeds pijnklachten ervaren, niet helemaal lekker in je vel zitten of klachten kunnen tijdelijk verdwijnen en dan weer terugkeren. Wanneer jij merkt dat je het anders wil dan mag je er voor gaan. Dat is goed voor jezelf zorgen en dat is waar ik je in deze training bij ga helpen.

Voel je dat je dit moet doen? Ga het doen!

Deze training geeft je een unieke en nieuwe kijken op jouw klachten, laat je zien dat er meer is en het ook anders kan.

Dit ligt er helemaal aan hoeveel tijd jij aan jouw proces en de training wil besteden. Misschien wil jij meteen alle video’s bekijken en jezelf helemaal onder dompelen, maar misschien kies jij ervoor om iedere dag of week een bepaalde tijd met de training bezig te zijn, zodat je daarna aan de slag kan gaan met de oefeningen, inzichten of tips. Alles kan en alles is goed!

Je krijg in ieder geval na aanmelding meteen een mail met jouw inloggegevens, dus je kunt meteen aan de slag. Je hebt 3 maanden lang toegang tot de video’s en werkboeken en kan de training binnen deze 3 maanden op je eigen tempo volgen.

Dit zijn verhalen die ik regelmatig hoor. Ik vind dat zo jammer! Hierdoor verlies jij het vertrouwen in je lichaam en jezelf en dat is zonde, want er is heel vaak wel een oplossing te vinden als je weet waar je moet zoeken. Daarvoor is het belangrijk om naar je lichaam te leren luisteren en de stappen te zetten die nodig zijn.

De reden dat artsen en specialisten dit aangeven wil eigenlijk zeggen: Wij weten het niet meer vanuit onze expertise. Hopelijk kun jij dit verhaal voor jezelf omdraaien, geef je niet op en laat je jezelf hier niet door tegenhouden.

Tijdens de training: ‘Een last van je schouders’ kijken we met een holistische visie naar jouw klachten. We verbinden de fysieke factoren met de invloed van jouw brein. De training is erop gericht om jou inzicht te geven in de onderliggende oorzaken van jouw klachten en het herstellen van jouw zelf-herstellend vermogen.

Dit kan ik niet voor jou beslissen! Wat ik wel weet is dat investeren in jezelf ervoor zorgt dat jij een commitment aangaat met jezelf en ervoor kiest om jouw doelen te behalen.

Ik wil je uitnodigen om vooral op je gevoel af te gaan! Sta even stil bij de volgende vragen. Ze kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat wil je echt? Ben je er klaar voor?
Wie ben je en hoe voel jij je wanneer jij jouw gewenste resultaten behaald?
Twijfel ik van wegen de investering of is er weerstand vanuit een angst?

Weet dat ik je met liefde een 14 dagen tevredenheidsgarantie bied. Heb je er geen tip uit gehaald of niets van geleerd dan kun je binnen 14 dagen je geld terugvragen. Ik geloof er namelijk voor 100% dat je er altijd iets uit kunt halen en het je een stap in de goede richting brengt.

Blijft de twijfel of angst je nu nog tegenhouden? Dan is dit niet het moment om in te stappen en dat is helemaal oke! Jij maakt altijd de beste keuze voor jou op dat moment. Jij stapt dan gewoon in op het moment dat je er wél klaar voor bent.

Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen geluk en succes! Je zal zelf dus de nodige stappen moeten zetten om resultaat de behalen. Ik kan jou niet motiveren en wil je al helemaal niet pushen om in actie te komen. Dat is aan jou! Die motivatie zal echt uit jezelf moeten komen! Anders is de pijn voor jou gewoonweg niet groot genoeg, wat helaas betekent dat het nog erger moet worden voordat je er echt klaar voor bent om aan de slag te gaan met jouw klachten.

Deze training heb ik gemaakt om jou in dit proces te ondersteunen en te begeleiden. In deze training deel ik mijn kennis, inzichten, ervaringen en tips die helpen om het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam te verbeteren. Het zijn sleutels om te groeien, naar jouw lichaam te leren luisteren en om beter voor jezelf te gaan zorgen.  Het is alleen geen magische toverspreuk die jouw klachten spontaan zal laten verdwijnen. Die bestaat niet!

 

Ik begrijp de voorkeur voor een fysieke cursus en coaching. Dat is ook zeker mogelijk wanneer ik terug ben van mijn zwangerschapsverlof. Ik zie daar namelijk ook zeker veel voordelen in. Dat neemt niet weg dat deze online training ontzettend waardevol is en jou echt kan helpen om prachtige stappen te zetten. Daarnaast geef het jou de mogelijkheid om wanneer en waar dan ook aan de slag kan met jouw gezondheid, terwijl ik jou begeleid aan de hand van video’s en het werkboek.

Mocht je na deze training nog steeds de behoefte hebben aan persoonlijke coaching, neem dan gerust contact met mij op. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

   

Vind je het niets? Dan krijg jij jouw geld terug

Ik sta voor de volle 100% achter deze training en geloof dat iedereen nieuwe inzichten of tips uit deze training meeneemt. Dus ik durf met liefde te beloven dat, als je er binnen 7 dagen na aankoop niets uit hebt gehaald, jij je geld terug krijgt.

Tevredenheids (Instagram-bericht (vierkant)) (1)

€179,-(incl. BTW)

Start De Training: 'Een Last Van Je Schouders'

Eindelijk een oplossing voor jouw pijnklachten
De rust in je hoofd en lichaam keert terug
Je slaapt beter, wordt uitgerust wakker en bruist van de energie
Je zit wil lekker in je vel, voelt je fitter, sterker, mooier en vrolijker

Je gaat weer leven in plaats van overleven!

een-last-van-je-schouders-videos

Video's

5 modules met waardevolle video's vol inzichten, ervaringen, adviezen en tips waar je ook echt mee aan de slag kan.

een-last-van-je-schouders-werkboek

Werkboek

Een naslagwerk vol opdrachten die jou gaan begeleiden en ondersteunen tijdens jouw herstel

Een-last-van-je-schouders-online

Online

Deze training is volledig online, zodat je waar en wanneer het jou uitkomt kan werken aan jouw gezondheid en geluk .