Karin Coppens

Fysiotherapeute, Coach en Physis-specialist. 
Met andere woorden: Specialist in het oplossen van chronische, onverklaarbare en terugkerende klachten.

Voor mijn zijn liefde, vertrouwen, groei, rust, vrijheid en plezier belangrijke waardes in het leven. Dit gun ik jou ook! Daarom geef ik jou graag dat liefdevolle duwtje in de rug wat je nodig hebt, om weer voluit te genieten van je leven. 

Wil jij je weer gezond en gelukkig voelen? Wil je stralend, klachtenvrij, ontspannen, vol liefde, vertrouwen en energie het leven leven waar jij op dit moment alleen maar van droomt?

“Dan is het nu tijd voor jou!” 

Let’s Go! You got this!”

Zorgen voor jezelf...

Toen ik moeder werd voelde ik dat het tijd was om beter voor mijzelf te gaan zorgen en te leren luisteren mijn lichaam en mijn intuïtie. Naar wat heb ik nodig en wat belangrijk is voor mij. Niet direct voor mijzelf maar vooral ook voor mijn kinderen.

Ik wil namelijk:

  • Een ontspannen, leuke, vrolijke, gezonde en energieke moeder zijn voor mijn kinderen.
  • Dat ze hun eigen authenticiteit kunnen ontdekken, zonder dat ik mijn overtuigingen en angsten op hun projecteer.
  • Laten zien en ervaren, hoe je alles uit het leven kan halen. Ze leren dat ze volop kunnen genieten van alles wat ze tegenkomen en willen doen in het leven.
  • Een win-win situatie creeren. Zelf wilde ik gezond zijn en lekker in mijn vel zitten en daarnaast  wil ik mijn kinderen al het bovenstaande geven.
leuke-moeder-zijn

Dat was het moment dat ik koos voor verandering. Het moment dat ik de keuze maakte om goed voor mijzelf te zorgen en me bewust te worden van mijn overtuigingen, gedrag en mindset. Ik maakte de keuze om de controle over mijn leven terug nemen, mijn gezondheid aan pakken en mijzelf verder te verdiepen in coaching en gezondheid.

Mijn angsten zette ik aan de kant, net als het gevoel dat ik het allemaal alleen of zelf moest kunnen. Ik koos ervoor om begeleiding te vragen om mijn doelen te behalen. Ongeacht de mening van anderen.

Vanaf dat moment veranderde alles!

Als eerste zijn mijn klachten verdwenen, daarnaast bruis ik weer van de energie, zit ik me lekker in mijn vel, voel ik me sterk, ontspannen, vrolijk en geniet van mijn leven. Bovendien kan ik dat aan mijn kinderen geven wat ik wil. 

Ik geniet van het leven in plaats dat ik aan het overleven ben. Dat voelt heerlijk en dat gun ik jou ook. “Je kunt zoveel meer bereiken dan je nu denkt”

Familie-gezin-plezier-mama

Liefdevol duwtje

Altijd al, heb ik een passie gehad voor het menselijk lichaam en gezondheid. Daarnaast heb ik een enorme drive om een échte oplossing te bieden aan jou en voel ik dat het mijn missie is om jouw dat liefdevolle duwtje te geven die je zo nodig hebt om te ervaren dat je de kracht al in je hebt dat kan doen wat nodig is, zodat jij weer stralend, vrolijk en bruisend van de energie kan genieten van je gezin en je leven.

Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent, in plaats dat je geniet van het leven zoals je zou willen? Voel je je vaak moe, nemen jouw klachten toe en zit je niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je jezelf verloren bent en dat je aan het dweilen bent met de kraan open?

Het kan anders! Dit heb ik zelf ervaren én zie ik bij de prachtige moeders die ik mag begeleiden. Net als deze moeders kun jij dit ook. Jij hebt alles in je om dit te bereiken en ik begeleid jou graag tijdens deze reis. 

Je stopt nooit met leren

2021-2022
Coach opleiding (Transactionele analyse)

2019-2020         
Physis-Specialist Jaaropleiding

2019
Level 2 Buik-orgaanfascia: Darmspecialisatie 

2019
NLP practitioner opleiding (IEP)

2019
6 Domeinen cursus (Physis Academy)

2018
Level 1: Buik-orgaanfascia (Physis Acadmy)

2018
Triggerpoint Reset Methode

2017
Dryneedling

2013-2015
PRT trainer A & B (International academy of sportscience)

2014
Echografie (NT-e)

2008-2012
Opeiding Fysiotherapie (Fontys)

2003-2008 
CIOS (Sportopleiding)

Love

to Help

  • Ben je benieuwd of ik je kan helpen?
  • Wil je me een vraag stellen?
  • Wil je meteen in actie komen en een afspraak maken?

Vul dan hier het formulier in

Bellen of Appen
Je kunt mij ook bellen of appen op:
06-22962997