Let's Go!

Maak nu de keuze om weer stralend, gezond en bruisend van de energie te genieten van jouw leven.

“Nu is het tijd voor jou!”

Wil je...

Meer energie?

Bruisen van de energie en weten hoe je de batterij kan opladen, zodat je weer fris, fruitig en fit kan worden en blijven?

Klachtenvrij zijn?

Weten waar jouw klachten vandaan komen en de tools hebben om ze op te lossen, zodat je weer voluit kan leven?

een win-win situatie?

Kunnen zorgen voor je gezin, zonder jezelf te verliezen? Wil je een voorbeeld zijn voor je kinderen en dit aan ze doorgeven?

Genieten van je gezin?

Rust, plezier, ontspanning, vertrouwen, kracht, liefde en geluk ervaren? Samen plezier maken, gek doen, spelen, rennen, springen, lachen en dansen? Genieten van je gezin en je leven?

Leven?

Wil je graag de controle over leven en gezondheid terug? Alles uit het leven halen wat er in zit?

"Wil je leven in plaats van overleven?"

bewegen-focus-mindset-moeder-min

Intake Gesprek

Kun jij een van de bovenstaande vragen met ja beantwoorden? Kom dan in actie!

Een intake gesprek maakt je bewust hoe vol jouw emmer is en welke domeinen hier invloed op hebben. We brengen jouw hele verhaal in kaart.

Ook kijken we of een traject bij jou past en of er een match is, zodat ik jouw dat nodige liefdevolle duwtje in de rug kan geven die jij nodig hebt. Waardoor jij weer stralend, sterk, fit en bruisend van de energie kan genieten van jouw leven.

Ervaring van anderen...

Set-Point

Wat heb jij nodig om je weer sterk, gezond en gelukkig te voelen? Waarom is het belangrijker om de oorzaak aan te pakken? Welke factoren kunnen er allemaal nog meer zorgen dat je klachten hebt, je moe en futloos voelt en niet lekker in je vel zit?

Hoe verder jij van jouw Set-Point Verwijderd raakt, des te voller jouw emmer loopt en hoe meer klachten je gaat ervaren. Je kunt dan wel telkens een laagje opdweilen maar als de emmer net zo snel weer vollopt is het dweilen met de kraan open.

Wanneer we gaan onderzoeken welke onderliggende oorzaken verantwoordelijk of betrokken zijn, bij zowel het ontstaan als onderhouden van jouw klachten, dan kun je ook heel gericht actie ondernemen. Die stappen zorgen er dan voor dat je lekkerder in je vel zit, je energieker, vrolijker en gezonder gaat voelen, waardoor jij weer kan genieten van je gezin en het leven.

6 domeinen

Tijdens een intake gesprek nemen we dan ook ruim een uur de tijd om de domeinen Bewegen, Ademhaling, Slaap, Immuunsysteem, Stress & Voeding gronding te onderzoeken. De Intake draait helemaal om jou en het vinden van een echte oplossing van jouw klachten. 

Daarnaast vind ik het belangrijk om tijdens de intake te kijken of een traject bij jouw past en of er een match is. Ja? Dan gaan we samen werken aan mega gave resultaten!

“Echt waar, je zult zien dat je zoveel meer kan bereiken dan je nu denkt!”

 

Veel gestelde vragen

Voel je regelmatig moe en futloos? Ervaar je al lange tijd fysieke klachten? Zit je niet lekker in je vel? 

Een intakegesprek geeft jou inzicht in in jouw Set-Point. Het brengt helderheid in jouw verhaal, in de factoren die er voor zorgen dat jij nu klachten ervaart, niet lekker in je vel zit en niet kan genieten van het leven zoals je het zou willen. Na een intake gesprek weet je meteen waar je aan toe bent en of ik iets voor je kan betekenen.

Wil jij weer stralend, fit, en bruisend van de energie genieten van je leven? Heb je al van alles geprobeerd of weet je niet goed waar je moet beginnen? 

Laten we dan een intake gesprek inplannen. Dan geef ik je graag dat liefdevolle zetje in de juiste richting. 

Alles draait om jou en jouw doelen. Daarom luister ik naar jouw verhaal. Wat heb jij nodig om weer stralend, fit en vol energie te kunnen genieten van jouw leven?

Voorafgaand aan het gesprek vul je een uitgebreide vragenlijst in. Deze vragenlijst analyseer in voorafgaande aan het gesprek, zodat we tijdens het gesprek de diepte in kunnen gaan.

Het gesprek duurt ongeveer 60-90 minuten. Het is voor mij belangrijk om echt de tijd voor je te nemen en jouw de aandacht en ruimte te geven die je verdient. 

Naar aanleiding van dit gesprek kijken we wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken en hoe ik jou daarbij kan ondersteunen. 

Een Intake gesprek kan zowel online als offline plaats vinden.

Een offline intake gesprek geeft wel de ruimte voor fysiek onderzoek.

Ik heb er voor gekozen om naar mijn deelnemers toe te reizen en ze te begeleiden in hun vertrouwde omgeving. Dit houdt in dat ik tot een straal van +/- 30 km vanuit Veldhoven aan huis behandel. 

Woon je verder weg dan zullen we een online intake plannen. Starten we een traject dan kijken we hoe de vier 1 op 1 sessies  zullen worden ingevuld

Karin Coppens

Health & Mindset Coach

Lieve moeder, Ik geef jou niets liever dan dat liefdevolle duwtje in de rug dat jij nodig hebt, om je weer sterk, gezond en gelukkig te voelen.

Jij mag goed voor jezelf zorgen en jouw dromen najagen. Juist dan kun jij goed zorgen voor jouw gezin en dat zonder jezelf te verliezen.

Jij mag weer stralen en klachtenvrij, vrolijk en bruisend van de energie genieten van jouw leven!

“Nu is het tijd voor jou!”