Luister naar je Lichaam Challenge

Meld je hieronder aan als je met de Challenge mee wil doen. Tijdens de ‘Luister naar je Lichaam Challenge’ gaan we een week lang aan de slag met jouw gezondheid en geluk. Je ontvangt 7 dagen lang een inspirerende mail vol waardevolle informatie en tips die jou kunnen helpen om weer klachtenvrij, ontspannen en vol energie te genieten van jouw leven. We bespreken welke factoren de basis zijn van jouw gezondheid, fysiek en mentaal.

Luister naar je Lichaam Challenge

Deze Challenge staat in het teken van jouw gezondheid, geluk én de factoren die belangrijk zijn om dit te realiseren. Hij staat in het teken van klachtenvrij, ontspannen en vol energie te kunnen genieten van het leven. De domeinen die deze Challenge centraal staan zijn: bewegen, ademhaling, slaap, het immuunsysteem en stress.

Door naar jouw lichaam te leren luisteren en te kiezen om goed voor jezelf te zorgen versterk jij het herstellend vermogen van jouw lichaam. Hierdoor kunnen klachten worden opgelost en ga jij je gezonder en gelukkiger voelen. Zelfs als je al maanden of jaren klachten hebt en al van alles geprobeerd hebt om daar van af te komen. Dus ik zou zeggen, doe mee!

Meld je nu alvast aan, zodat je niets mist en er bij bent vanaf 23 maart. Zeven dagen lang krijg je iedere dag een mail met waardevolle, informatie, tips en inspiratie over jouw Gezondheid, Leefstijl en Mindset. Het is een Challenge en dat betekent dat je er natuurlijk ook echt mee aan de slag gaat. Per dag zit er een praktische opdracht bij die je gaat uitvoeren. Zo zet jij jouw eerste stap naar een gezond en gelukkig leven!

Doe je mee?

Liefs, 
Karin Coppens