Gratis Set-Point test!

Wat heb jij nodig om je weer sterk te voelen en te stralen? Hoe kun jij weer bruisen van de energie? Welke domeinen kunnen jouw aandacht gebruiken?

Wil jij weer stralen, je sterk voelen, energiek en vol plezier genieten van je leven.

Doe dan nu de Set-Point Test en ontvang gratis advies!

Jouw Set-Point

Het Set-Point staat gelijk aan het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam. Sta jij in jouw Set-Point dan is het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam 100%.

Zie het als jouw emmer. Is jouw emmer leeg dan voel je je top, sterk, heb je geen klachten, bruis je van de energie, straal je en kun je vol plezier alles uit het leven halen. Maar… hoe voller de emmer loopt, des te meer klachten je gaat ontwikkelen. Denk hierbij onder andere aan vermoeidheid, pijnklachten, stress gerelateerde problemen, auto-immuunaandoeningen en/of andere klachten die jou belemmeren om dat te doen wat je graag wil doen. 

Deze lege emmer noem ik het Set-Point. Je Set-Point is de basis van een energiek en gelukkig leven. Er zijn 6 domeinen die het Set-Point beïnvloeden. 6 domeinen die ervoor kunnen zorgen dat jouw emmer overloopt en die je kunt aanpakken, zodat je weer dichter bij je Set-Point komt. 

Deze domeinen zijn: Bewegen, Ademhaling, Slaap, Immuunsysteem, Stress & Voeding

Wil je een nog specifieker en persoonlijker beeld krijgen van jouw Set-Point en weten welke domeinen jij kan verbeteren om energieker, sterker en met meer plezier te genieten van je gezin en het leven? Twijfel dan niet langer en doe de gratis Set-Point Test en maak een keuze!  

Bewegen is superieur aan trainen

Zonder ademhaling geen leven

Belangrijk voor rust & herstel

Belangrijk bij het beschermen en verdelen van energie. 

10% in het leven overkomt je 90% word bepaald door hoe jij hiermee omgaat

Ben jij er bewust van, wat je in je lichaam stopt?

Tips & Advies

Willekeurige Tips & Adviezen geven heeft mogelijk weinig effect. Ze zijn namelijk niet specifiek afgestemd op jouw verhaal en dat wat jij nodig hebt. Wanneer je de vragenlijst invult en jouw e-mail adres achterlaat kan ik je inzicht geven hoe dichtbij of veraf jij van jouw Set-Point staat en aan welke domeinen je kan werken.

Kies jij voor jouw geluk?

Als je nu nog twijfelt dan is deze test op dit moment niet voor jou. Ook dat is helemaal goed! Dan ben jij er mogelijk nog niet klaar voor of is dit gewoon niet het juiste moment.

Heb je vragen, loop je ergens tegen aan en wil je jou twijfel bespreekbaar maken? Voel je dan vooral vrij om contact met mij op te nemen.

Liefs Karin